A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

JRE_logo-removebg-preview

to discover

Excellence in Gastronomy

michelin-2022-removebg-preview

recommended

a refined cuisine

RISOTTO LIME E TARTAR GAMBERO ROSSO
Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli
The Chef

LORENZO DI BARI, son of Art

He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.

Lo Chef consiglia

News

Tartar di Ricciola

€20

con Mela verde alla menta, Mandorle e Salsa di soia

Ostrica

€5 / pz

Ostrica italiana Palmaria, Golfo La Spezia

Coniglio Bardato con Speck

€23

con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino

French Rack di Cervo

con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino

Pappardelle

€18

con Ragù di Frattaglie

Vini

Bordeaux Bad Boy

€26

Bordeaux, Francia

Al + Ma

€41

Maso Martins, Dolomiti, Trentino Alto Adige

Etna Bianco

€35

Alberto Aiello Grac, Sicilia

"

Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.

By Ornelia (Google)

Intimate and welcoming, with exposed beams and a fireplace. A romantinc soft-style restaurant. A perfect setting for a pleasant evening.

By Matteo (Google)

News & Events