
CUISINE

OF TRADITION


LORENZO DI BARI
A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

RISOTTO LIME E TARTAR GAMBERO ROSSO

Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli

LORENZO DI BARI, son of Art
He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.
Lo Chef consiglia
News
Tartar di Ricciola
€20
con Mela verde alla menta, Mandorle e Salsa di soia
Ostrica
€5 / pz
Ostrica italiana Palmaria, Golfo La Spezia
Coniglio Bardato con Speck
€23
con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino
French Rack di Cervo
con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino
Pappardelle
€18
con Ragù di Frattaglie
Vini
Bordeaux Bad Boy
€26
Bordeaux, Francia
Al + Ma
€41
Maso Martins, Dolomiti, Trentino Alto Adige
Etna Bianco
€35
Alberto Aiello Grac, Sicilia

Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.
By Ornelia (Google)
Intimate and welcoming, with exposed beams and a fireplace. A romantinc soft-style restaurant. A perfect setting for a pleasant evening.
By Matteo (Google)