
CUISINE

OF TRADITION


LORENZO DI BARI
A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

LINGUINE ASIAGO E PEPE E TARTAR DI GAMBERO ROSSO

Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli

LORENZO DI BARI, son of Art
He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.
Lo Chef consiglia
News
Tartar di Ricciola
€20
con Mela verde alla menta, Mandorle e Salsa di soia
Pappardelle
€18
con Ragù di Frattaglie
French Rack di Cervo
con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino
Coniglio Bardato con Speck
€23
con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino
Ostrica
€5 / pz
Ostrica italiana Palmaria, Golfo La Spezia
Vini
Al + Ma
€41
Maso Martins, Dolomiti, Trentino Alto Adige
Etna Bianco
€35
Alberto Aiello Grac, Sicilia
Bordeaux Bad Boy
€26
Bordeaux, Francia

A well-maintained venue, professional staff, and gourmet dishes. A wide wine list, a relaxing atmosphere for lunches/dinners. A fair quality-to-price ratio.
By Zaccaria (TripAdvisor)
Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.
By Ornelia (Google)