A gourmet journey led by young Chef Lorenzo Di Bari. Each dish is a dance of flavors, set in a historic location in Cernusco sul Naviglio.

JRE_logo-removebg-preview

to discover

Excellence in Gastronomy

michelin-2022-removebg-preview

recommended

a refined cuisine

LINGUINE ASIAGO E PEPE E TARTAR DI GAMBERO ROSSO
Lightly Seared Bluefin Tuna
Cream-filled Cannoli
The Chef

LORENZO DI BARI, son of Art

He trained alongside his father Christian. He carries forward with energy and dynamism the family culinary tradition... His work stands out for the pursuit of surprising flavors.

Lo Chef consiglia

News

Tartar di Ricciola

€20

con Mela verde alla menta, Mandorle e Salsa di soia

Pappardelle

€18

con Ragù di Frattaglie

French Rack di Cervo

con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino

Coniglio Bardato con Speck

€23

con morbido di Patate, Trevisana e Maionese al Cumino

Ostrica

€5 / pz

Ostrica italiana Palmaria, Golfo La Spezia

Vini

Al + Ma

€41

Maso Martins, Dolomiti, Trentino Alto Adige

Etna Bianco

€35

Alberto Aiello Grac, Sicilia

Bordeaux Bad Boy

€26

Bordeaux, Francia

"

A well-maintained venue, professional staff, and gourmet dishes. A wide wine list, a relaxing atmosphere for lunches/dinners. A fair quality-to-price ratio.

By Zaccaria (TripAdvisor)

Ristorante in una vecchia filanda. Coccolati! Ottimo cibo, preparato con creatività. Ci torneremo sicuramente.

By Ornelia (Google)

News & Events